sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Vinokaitaleita, tylliä ja outlet-shoppailua!

Torstaina päiväni alkoi mustan pitkän trikoomekon valmistamisella. Ensiksi harjoittelin pääntien ja kädenteiden viimeistelyä vinokaitaleella, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman siisti. Harjoitus tuli tarpeeseen, en nimittäin koskaan ole ollut kovin hyvä vinokaitaleen kanssa, ja trikoisena se oli vieläkin haastavampaa, kun sekä miehusta, että vinokaitale venyvät ja liikkuvat kun niitä yrittää ommella.

Sain kuitenkin ommeltua Sonian ja Mayran mielestä vinokaitaleen oikein hyvin, vaikka omasta mielestäni siinä olisi kuitenkin ollut parantamisen varaa! Lopulta pääsin tekemään varsinaista mekkoa, ja vaikka vinokaitaleiden ompelussa kuluikin oma aikansa, lopputulos oli omasta mielestänikin ihan siisti. Kuulemma mekko tulee liikkeeseen mallikappaleeksi, joten sen ei tarvitse olla ihan niiiiiin viimeisen päälle täydellinen.

Perjantaina ompelin aluksi helmankäänteet pitkään kellotettuun hameeseen. Pelkäsin vähän, että sivujen kohdalla tulisi vaikeuksia, koska niissä langansuunta on vino, mutta hyvin onnistui koko matkalta! Tämän jälkeen ompelin helmankäänteen mustan iltapuvun vuoriin, ja se olikin sitten haastavampi juttu. Langansuunta oli sivussa niin vino, että oli todella haastavaa saada siistiä käännettä aikaiseksi. Pitkän taistelun jälkeen onnistuin kuitenkin lopulta :)

Perjantai-iltapäivään mahtui niin mallikappaleiden korjausta, kuin myös lyhyen tyllihameen leikkuuta ja ompelua. Oli vähän semmonen päivä myös, että tylliin meinasi pikkuhiljaa mennä hermo ;) Tylli ei ole aiemminkaan aina ollut paras ystäväni, sen kanssa joutuu välillä taistelemaan pahasti!


Tyllin poimutusta...


Tämä viikko on kokonaisuudessaan ollut vähän laiska, en ole oikein jaksanut tehdä mitään työpäivien jälkeen! Ehkä olisi sittenkin kivempi tehdä sitä 9.30-17.30 työpäivää, niin olisi illalla enemmän aikaa ja energiaa tehdä asioita. Perjantai-iltanikin kului villisti herkkujen ja Greyn anatomian parissa ;)

Tänään kuitenkin lähdin päivällä shoppailemaan La Roca Villageen, outlet-liikkeiden kylään Barcelonan ulkopuolelle. Olen kierrellyt tuolla keskustassa melko paljon edullisia ketjuliikkeitä, ja tuotteiden huono laatu on ruvennut tympimään minua pahasti. Siispä päätin, että ennemmin sijoitan rahani muutamaan hyvälaatuiseen ja kallimpaan tuotteeseen, kuin lukuisiin edullisiin ja huonolaatuisiin.

Olin lukenut netistä, että La Roca Villagessa on paljon kansainvälisten ja espanjalaisten merkkien outlet-liikkeitä, mutta tietenkään niistä ei koskaan voi tietää onko tuotteet oikeasti normaalia edullisempia. Päätin kuitenkin lähteä katsastamaan paikan, kun sinne pääsi kätevästi yhdellä bussilla Placa Catalunian läheltä!

Hinnat olivat mielestäni melko edullisia, muttei kuitenkaan mitään verrattuna esimerkiksi outlet-kauppoihin USA:ssa, joissa kävin muutama vuosi sitten. Ainakin jos alkuperäisiä hintalappuja on uskominen, La Roca Villagessa alennukset olivat keskimäärin 30-50%, eli ihan tuntuvia. Itse ostin laukun, pari paitaa, kengät ja vähän tuliaisia :) Ehdottomasti oli siis käymisen arvoinen paikka!

Ilta kului kämppiksen kanssa syödessä ja juorutessa, ja nyt voisikin pikkuhiljaa mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna heti aamupäivästä lähteä rannalle :)


La Roca Village - harmi, etten ehtinyt shoppailun lomassa ottaa
enempää kuvia, siellä oli nimittäin tosi kivan näköistä!

Ostosreissun saalis!

2 kommenttia:

  1. Mun kampaajaki oli käyny Miamissa ja se kertoili noiden outlet myymälöiden hintoi.. MÄKI HALUUN :D

    VastaaPoista
  2. Joo älä! Siellä meinasi kyllä lähteä shoppailu vähän käsistä, mutta täällä pystyin vähän hillitsemään :D

    VastaaPoista