tiistai 22. lokakuuta 2013

Alkuviikon työjuttuja pikaisesti

Maanantai ja tiistai on mennyt molemmat vähän ehkä tylsästi töissä, tuntuu, ettei ole ollut kovin paljoa tekemistä, tai sitten ei ole ollut vain tilaa tehdä mitään... Eli aika paljon odottelua ja pienten juttujen tekemistä on ollut!

Maanantaina en ommellut koneella mitään, leikkasin vain muutaman jutun, sekä tein letityn vyön, ja vyöhön kukkia. Lisäksi kiinnitin vyön pukuun, ja ompelin nappeja boleroon. Eli ei mitään kovin jännittäviä tehtäviä ollut ;) Toisaalta kuitenkin on kiva, kun välillä on vähän rennompia päiviä!

Tänään leikkasin ruudullisen villakangastakin, mutta en päässyt ompelemaan sitä vasta kun iltapäivällä. Takki oli aika haastava, sillä sekin on uusi malli, ja kukaan ei oikeastaan tiennyt miten se olisi kuulunut ommella! Sonia oli tehnyt kaavan, mutta hänkään ei ollut varma käytännön toteutuksesta. Joten se vaati aika paljon ajatustyötä minulta, mikä on aina hyvä juttu :) Takin malli on aika jännä, toivottavasti saisin siitä kuvia sitten kun olen ommellut sen loppuun.

Viimeistelin myös aiemmin tekemäni vauvan neulostakit, molemmissa piti vielä huolitella pääntiet, helmat  ja hihansuut, ja kiinnittää nauhat. Varsinkin vaaleanpunainen oli niin söpö, että oli ihan pakko taas vähän ottaa kuvia!


Hihiii, nyt ne ovat molemmat ihan valmiita!



Vaaleanpunaiseen tuli nauhat harmaasta tähtikankaasta,
 näyttää tosi kivalta!



Vaaleanpunaisessa takissa tein reunoihin kaksinkertaisen käänteen...



...harmaaseen tuli vain saumuriommel hieman tummemmilla langoilla!

Illat olen viettänyt taas vain kotona rentoutuen ja kotiinpaluuseen valmistautuen! Kotona ei taas sitten ole koulun ja työn ohella aikaa moiseen luksukseen ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti