torstai 10. lokakuuta 2013

Ja aina vaan lisää rimpsuja!

Aamulla aloin korjaamaan  rimpsuhameen vyötärökaitaletta, tosiaan kun se ei ollut tarpeeksi siisti. Sonialle, kenelle hame siis tulee, lopputulos olisi kelvannut, mutta minulle itselleni ja Ruthille ei. Teinkin vyötärökaitaleen alareunan nyt ihan eri tavalla, ja se oli kyllä paljon kätevämpi tapa, ja lopputuloksesta tuli paljon parempi :)


Valmis! Kuvat on kyllä nyt ihan mitä sattuu, mutta ehkä
niistä vähän saa ideaa minkälainen hame on kyseessä :)


Kun vihdoin sain hameen valmiiksi, Sonia kertoi, että minun täytyy tehdä toinenkin samanlainen... Ihan mukavaa toisaalta, koska nyt kun tiedän miten hame kannattaa toteuttaa, niin on helpompi tehdä toinen. Ja nyt voi sitä nopeuttakin koittaa vähän parantaa kun tulee vähän rutiinia :)

Ennen kun aloin leikkaamaan toista hametta, korjasin yhden valmiin hameen helmankäänteen, ja mekon rintasaumat. Vähän vaihtelua siis välissä ainaisiin rimpsuihin!

Loppupäivä kuluikin sitten rimpsuhameen parissa, sain leikkuun tehtyä, ja ompelunkin ihan hyvään vaiheeseen. Huomenna kuitenkin odottaa armoton poimutus, jossa varmaan vierähtää useampi tunti!

Uusi kone oli tullutkin jo käyttöön, se on melko samanlainen kuin aiempikin, mutta ilmeisesti vanhempi malli. Siinä paininjalka pitää nostaa polvella, ja se myös pitää hurinaa toisin kuin aiempi kone. Muuten ihan mukava kone ommella, mutta se menee hirmu kovaa! Tai ainakin silloin kun haluaisi ommella ihan hitaasti... Mutta eiköhän siihen pian totu:)

Ilta meni taas ihan kotosalla, Suomeen ystäville soitellen ja netistä ohjelmia katsellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti