sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Viikonloppu!

Alunperin olin puhunut Nadjan ystävän Cordin kanssa, että voisin mennä lauantaiaamuna hänen ja muutaman muun kanssa sukeltamaan jonnekin Barcelonan ulkopuolelle. Lisäksi Cordi oli kysynyt parilta hänen saksalaiselta tutultaan, (jotka olivat menossa katsomaan peliä) jos he voisivat varata minullekin lipun illan jalkapallo-otteluun. Nadja ja Cordi kun eivät olleet niin innostuneita lähtemään kanssani katsomaan sitä ;)

Perjantai-iltana sain kuitenkin kuulla, että sukellus on peruttu huonon sään vuoksi, ja että saksalaiset pojat eivät olleet halunneet maksaa jalkapallolipuista niin paljoa :( Toinen pojista kuitenkin oli saanut kaverin kausikortin lainaan, joten hän oli menossa. Rupesin miettimään, että voisin mennä yksinkin katsomaan peliä, koska tämä oli viimeinen mahdollisuuteni siihen. Loppujen lopuksi varasin lauantaina päivällä itselleni lipun :)


Turisti Placa de la Vila Gracialla


Lauantai kului kahvilla vieresellä Placa de la Vila Gracialla Cordin kanssa, jonka jälkeen menin vielä hetkeksi rannalle. Ilma oli kuitenkin vähän viileämpi, ja rannalla tuuli, joten kovin kauaa en jaksanut siellä värjötellä. Kotiin päästyäni höpöttelin jonkun aikaa Nadjan ja Cordin kanssa, ja yhtäkkiä tulikin jo kiire lähteä peliin!





Jälleen kerran Barcelonetan rannalla :)


Cordi oli sopinut puolestani, että tapaan saksalaisen Simonin Maria Cristinan metroasemalla ennen peliä, ja että menemme siitä sitten samaa matkaa Camp Noulle. Simon oli tosi mukava, ja menimme vielä läheiseen ravintolaan hetkeksi hänen kahden paikallisen ystävänsä kanssa. Pojat vielä päättivät yrittää saada minut samaan katsomoon heidän kanssaan, vaikka epäilimmekin, ettei se tule onnistumaan.

Niin kuin arvelimmekin, en päässyt poikien kanssa samasta portista sisään, joten pelin katsoin lopulta yksin. Kiva kuitenkin, että oli seuraa edes ennen peliä :)





Peli oli kyllä upea kokemus, vaikka se ei ollutkaan ihan älyttömän jännittävä, koska oli ilmeisesti melko selvää, että Barcelona tulee voittamaan. Vastustaja oli siis Valladolid (minähän olen niin jalkapallotietäjä, että se ei sanonut minulle yhtään mitään...). Ihmisiä oli kuitenkin paikalla tosi paljon, ja meteli ja tunnelma olivat sen mukaiset! Paikkani oli melko ylhäällä, mutta jopa minun huonolla kaukonäöllänikin näin ihan hyvin. Kuvia koitin ottaa paljon, mutta niin kaukaa ei kyllä ollut mitään mahdollisuuksia saada hyviä otoksia puhelimen kameralla!

Barcelona voitti lopulta 4-1 ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. Aivan viimeisillä minuuteilla alkoi kuitenkin sataa, minkä vähän ehkä laski tunnelmaa. Menin Simonin kanssa samaa matkaa metrolle, mutta siinä meninkin sitten oma aikansa, kun kaikki ehkä noin 60000 (?) ihmistä lähtivät samaan aikaan pois. Jo pelkästään metrotunneliin päästäkseen täytyi jonottaa varmaankin puoli tuntia...

Olin kotona vasta ehkä kahden aikaan, joten tänään tulikin sitten taas nukuttua tosi pitkään! Muutenkin olen ollut oikeastaan vaan rennosti kotona koko päivän, tekemättä mitään sen kummallisempaa :)

2 kommenttia:

  1. Wau - tosi upeaa, että kävit Barcelonan matsissa. Oli varmasti huipputunnelma!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä sinne oli pakko päästä! :)

    VastaaPoista