perjantai 25. lokakuuta 2013

Haikea vika työpäivä

Nyt on sitten harjoittelu loppunut, ja edessä on enää kotimatka :( Viimeinen työpäivä oli haikea, mutta myös tosi rento. Myös myyjällä Saralla oli tänään viimeinen työpäivä, joten aamupäivällä juotiin kahvit ja syötiin herkkuja. Minulle sanottiin heti aamusta, että tänään saan ottaa rennosti! Ja kun yritin kuitenkin tehdä töitä mahdollisimman paljon, muut ihmettelivät miksi teen vieläkin niin ahkerasti töitä :D

Kun olin pitänyt oman ruokataukoni, palatessani liikkeeseen huomasin, että valot on pois päältä ja ovet on lukossa. Onneksi älysin kuitenkin katsoa puhelintani, sillä Ruth oli laittanut minulle viestin, että he ovat menneet läheiseen ravintolaan syömään. Menin sinne istuskelemaan heidän seurakseen vielä puoleksi tunniksi :)

Ompelin tänään lasten villakangastakin, tosin hihat jätin tekemättä, koska niiden kaavaa pitää kuulemma vielä muuttaa. Oli kiva tehdä pitkästä aikaa vuoritettua takkia, koska en ole ollut siinä ikinä kovin hyvä. Nyt se ei tosin tuntunutkaan enää niin monimutkaiselta kuin viimeksi kun olen sellaista ommellut! Viimeisenä hommana tein vielä tyllisen vyön, ja siihen neljä kukkaa :)

Malli on aika viittamainen, ja hihojen puuttuminen vielä korostaa sitä :)

Takana on poimutusta, ja "tamppi", vai miksiköhän tuota oikein kutsutaan...?

Ruth kiitteli kovasti minua päivän päätteeksi, ja sain vielä lahjankin! Ihanan harmaan kietaisuneuleen:) Tuli kyllä hyvä mieli, ilmeisesti he ovat kokeneet, että olen ollut suureksi avuksi! Sain työtodistuksenkin, sitä en kyllä ehtinyt kunnolla lukemaan vielä, mutta aika positiivissävyiseltä vaikutti kun äkkiä vilkaisin. Teksti on espanjaksi, ja käsialakin vielä melko vaikealukuista, täytyy näyttää vielä Nadjalle, jos hän osaisi kääntää sen minulle paremmin.

Tuli kyllä tosi haikea olo kun hyvästelin kaikki :( Onneksi on kuitenkin Facebook, ja Lidia todennäköisesti tulee käymään jossain vaiheessa Suomessakin (kun hän on tosiaan ollut vastaavalla vaihtojaksolla Suomessa muutama vuosi sitten).

Innostuin napsimaan kuvia liikkeestä!

Hääpuvut :) Ja Mayra työn touhussa!

Juhlapukuja



Ruth aikoo jatkossa panostaa lastenvaatemallistoon entistä enemmän,
siksi ompelimmekin niin paljon uusia malleja.


Tämä mekko on tehty Ruthin parivuotiaalle tyttärelle.
 Tilaustyönä mekko maksaa kuulemma 600-700e!
 Yksityiskohdat ovat kyllä huippuhienoja, ja
 materiaalitkin niin hyvälaatuisia, että ymmärrän hinnan täysin...

Liike on ihanan persoonallisesti sisustettu, ja siellä onkin kivoja yksityiskohtia!

Hääpari:)
Nyt vielä viimeiset pakkaamiset, ja huomenna aamulla lähteekin jo lento kohti Helsinki-Vantaata! Postailen vielä viikonlopun aikana lisää lähtötunnelmista ja fiiliksistä kun vaihto on takanapäin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti