tiistai 1. lokakuuta 2013

Väsynyt maanantai!

Nyt kirjoitan ihan vain pikapäivityksen tästä päivästä, koska kello on taas aivan liikaa! Mutta siis tänään on ollut kauhea väsymys koko päivän :( Vaikka nukuinkin viikonloppuna paljon, hyvä kun tänään pysyi silmät auki edes...

Väsymyksestä huolimatta töissä oli mukava päivä, tosin oli vähän kummallista työskennellä kun liike ei ollut auki. Liikkeen puolella on siis leikkuupöytä, ja muutenkin siellä tulee työskenneltyä usein iso osa päivästä. On siis tosi erilaista kun koko ajan ei lappaa asiakkaita sisään!

Aamusta tein taas vähän kukkia ja tyllisen vyön, mutta loppupäivä kuluikin sitten vähän erilaisten juttujen parissa. Sain tehtäväksi viidet vauvojen ruutuhousut :) Kolmet niistä tulee yksivuotiaille, ja kahdet puolivuotiaille, joten ihanan söpöjä ja pieniä housuja siis pääsin tekemään! Tänään en ehtinyt kuin vähän muokkaamaan niiden kaavaa, ja leikkaamaan. Leikkuu oli yllättävän hidasta, sillä vaikka kappaleita on vähän, täytyy ruudut kohdistaa tarkasti. Lisäksi kangas on niin paksua, että ainakaan minun käsivoimillani (ja saksillani) ei leikata useampaa kappaletta päällekkäin.

Työpäivä päättyi jostain syystä jo kuudelta eikä seitsemältä, joten leikkuukin jäi vähän kesken. Ilmeisesti Mayran ja Rosen oli tarkoituskin päästä jo kuudelta, ja siksi en voinut jäädä sinne yksin... Minua ei kuitenkaan yhtään haitannut päästä aiemmin, kerkesin töiden jälkeen lenkille ja vielä tehdä ruokaa ja pestä pyykkiäkin :)

Huomenna pääsen ompelemaan söpöjä housuja <3

Tällaisiin maisemiin lenkkini päätyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti